"Home is not a place, it’s a feeling"

VASTGOEDSTYLING | MINIMALE INVESTERING-MAXIMALE OPBRENGST

 • Wat
  Vastgoedstyling, verkoopstyling of home staging betekent uw huis aantrekkelijk maken voor een zo groot mogelijk publiek met een minimaal budget zodat u deze sneller en aan een hogere prijs kunt verkopen.
  Een styliste bemeubelt en decoreert de woning en creëert een warme en huiselijke sfeer die veel mensen weet te bekoren.
   
 • Waarom
  -Onderzoek toont aan dat uw woning minstens 6x sneller verkoopt.
  -Daaruit blijkt ook dat gemiddeld 80% van de woningen die gestyled zijn, binnen de 2 maanden verkocht worden.
  -Een gestylede woning brengt minstens 8% meer op dan een ongestylede woning.
  -Hoe mooier de woning gepresenteerd wordt, hoe minder argumenten de koper heeft om af te bieden.

 • Wie
  -Particuliere verkoper
  -Verhuurder: lange termijn, expat, studentenkot of vakantieverblijf
  -Makelaar
  -Projectontwikkelaar/bouwpromotor
   
 • Waar
  -Leegstaand pand (nieuwbouw of bestaand): Een leegstaand huis is kwetsbaar, want i.p.v. de troeven in de verf te zetten, worden de  minpunten juist benadrukt.
  -Kijkwoning/modelwoning: Toon de bezoeker hoe het huis er in het echt kan uitzien. De kandidaat-koper/huurder krijgt beter inzicht op de grootte en mogelijkheden van de verschillende ruimtes.
  -Bewoond pand: U wenst zoveel mogelijk bezoekers aan te trekken of u bent makelaar en vindt dat het pand van de klant er nogal slordig bij ligt of te persoonlijk ingericht is. Laat ons dan de klant een handje helpen.
  -Uitgeleefd pand: Er zijn geen grote renovaties nodig, maar het huis toont verouderd en moet opgefrist worden. Wij zorgen dan voor de nodige schilder- of opknapwerken vooraleer we het huis inrichten.
   
 • Hoe
  1. Professionele foto's: Tijdens de zoektocht op het internet wordt er a.d.h.v. de foto's beslist of het pand het bezoeken waard is en het aanbod de dag van vandaag is zeer groot! Het is van groot belang dat u opvalt in die grote massa.
  Wij zorgen voor professionele foto's volgens de regels van de kunst waardoor er meer kandidaat-kopers/huurders aangetrokken worden.
  2. Eerste indruk: Een bezoeker beslist meestal tijdens de eerste 60 seconden of hij verdere interesse heeft in de woning! Dus laat de bezoeker al meteen bij het binnenkomen verliefd worden op uw pand.
  3. Slimme inrichting: Een fris, tijdloos en neutrale inrichting wekt de meeste interesse. Door te spelen met doordachte kleurencombinaties en bijpassende inrichting kan er meer licht en ruimte gecreëerd worden. 

 

Hoe gaan we te werk

1. U maakt een afspraak. Samen bespreken we wat de noden van uw woning zijn en geven u tips en advies en zorgen voor een offerte.
2. Nadien kunt u kiezen om zelf uw woning aan te pakken, of dit aan ons over te laten.
3. Als u de styling door ons laat uitvoeren spreken we een datum af en zorgen wij dat uw woning in één dag tijd bemeubeld  wordt van A tot Z met uw eigen meubelen, kartonnen meubelen of huurmeubelen.
Als er werken dienen uitgevoerd te worden spreken we een termijn af.
4. Meteen daarna nemen we professionele foto's zodat u of de immo deze de volgende dag kunnen promoten.
 
Klik hier voor onze diensten en tarieven